Dragostea de prieteni

0
216

DRAGOSTEA DE PRIETENI

 

Iar cu privire la ceea ce mi-ai scris, că vrei să mă informezi despre exilul în Egipt, cred că este necesar să studiezi mai mult. „Și ei au plâns, iar plânsul lor a urcat la Domnul din cauza robiei.” Apoi, „și Domnul a știut.” Dacă în exil lipsește cunoașterea Domnului, este imposibilă salvarea. Mai mult, cunoașterea intrinsecă a exilului este motivul salvării. Așadar, cum de dorești să mă informezi tocmai în timpul salvării?

Adevărul are căile sale și cel care jelește își declară suferința fără să o poată împiedica sau ascunde. Simt într-adevăr că, voi toți, rămași singuri ați înlocuit azi cu mâine și în loc de „acum” spuneți „mai târziu.” La aceasta nu există decât un leac, acela de a vă strădui să înțelegeți această eroare și perversiune – că doar aceia care au nevoie azi de salvare sunt salvați de Creator. Iar cei care pot aștepta până mâine își vor primi mintea de pe urmă abia după mulți ani, Doamne ferește.

Toate acestea au venit asupra voastră pentru că ați neglijat solicitarea mea de a vă exersa în dragostea de prieteni, deși v-am explicat în toate modurile posibile că acest remediu este suficient pentru a compensa toate deficiențele voastre. Și dacă nu vă puteți ridica la cer, v-am indicat în schimb căi de urmat pe pământ; de ce atunci nu ați adăugat nimic la această muncă?

În afară de marea putere ascunsă aici, mai trebuie să știți și că în fiecare persoană din grup există multe scântei de sfințenie. Când adunați la un loc aceste scântei de sfințenie, ca frații, cu dragoste și prietenie, veți atinge cu siguranță un nivel foarte înalt de sfințenie…

About Dora

Sunt aici din respect pentru acei tăcuți traducători din umbră, care s-au trudit conviși că spiritul se hrănește cu învățătură, iar spiritualitatea nu e de vânzare. Iar tu, căutătorule, găsești aici tot plinul inimii lor.

Vino și Vezi!

View All Posts