Articolul zilei 11.04.2018

0
310

Încercăm, ne străduim, dar cum să terminăm această lucrare?

Depinde numai de tine, întreaga tehnică este în fața ta. Sunt foarte bucuros că pui această întrebare: de ce nu se întâmplă acest lucru? Puneți-vă această întrebare pe tot parcursul zilei, împreună, discutați cu toată seriozitatea și cereti. Vă puneți speranțele în mine? Păcat. V-am spus de mai multe ori: nu așteptați nimic de la mine, cu excepția explicațiilor, uneori trezirea, dar nu mai mult. Crezi că dacă nu faci nimic, vei veni la mine și asta te va ajuta? Nu vă va ajuta, decât realizarea între voi.

Poate că există vreo greșeală în ceea ce vă ofer și de aceea nu puteți ajunge la o conexiune? Atunci du-te în alt loc. Fac ce pot. Spun asta destul de serios. Înțeleg că toată lumea are doar o viață. El primește o șansă și chiar vrea să înțeleagă scopul vieții, dar vă rog să căutați, așa cum am auzit de la Rabash. Aici nimeni nu datorează nimănui nimic, puteți merge în toate părțile și să căutați. Dar dacă rămâneți, încercați să o realizați și nu doar să stați și să așteptați.

Nu mai am nimic de adăugat. Vino mâine sau în cinci ani. Dacă trăiesc, veți vedea același lucru. La fel. Aștepți ceva de la mine? Ce nonsens. Cine ar trebui să facă corecția – eu sau tu? Toate corecțiile se fac la cererea corectă din partea celui de jos, de la destrămare și după ce toate corecțiile sunt inițiate din partea de jos. Prin urmare, nu înțeleg cum mă întrebi despre acest lucru: când ne veți da bomboana? Asta arătați. Să terminăm cu asta, nu este nevoie de astfel de întrebări. Nu eu te mișc nicăieri, doar stau aici și îți spun ce ar trebui să faci. Și toată munca o faci tu. Pur și simplu explic, pe cât posibil prin toate căile lumii întregi, despre metoda de corecție.

***

Henry Ford scrie: “Toate națiunile vor fi binecuvântate prin poporul Israel, dacă acesta acționează bine”. Și el scrie: să nu mai gândească evreul la el însuși ca fiind singura ființă umană a societății și să acționeze corect. Nu ești de acord? Vorbește cu tine, el ar putea fi profesorul tău.

Nu simt că sunt acum aici cu tot Bnei Baruch-ul mondial, că percepeți aceste cuvinte pe seama voastră. Pentru că ceea ce este scris despre poporul Israel și evrei este în primul rând despre noi. Pentru că noi ne putem realiza destinul. Și ceilalți?

Nu știu dacă o pot face sau nu. Henry Ford se întoarce spre noi și spune să nu ne mai jucăm în diverse jocuri umane și să ne realizăm destinația. Dați lumii Lumina, lumea o așteaptă.

Traducere- Galia

About Dor-I

Sunt aici din respect pentru acei tăcuți traducători din umbră, care s-au trudit conviși că spiritul se hrănește cu învățătură, iar spiritualitatea nu e de vânzare. Iar tu, căutătorule, găsești aici tot plinul inimii lor.

Vino și Vezi!

View All Posts