Articolul zilei 12 apilie 2018

0
290

Trebuie doar să înțelegeți cât de importantă și necesară este diseminarea. Deoarece nimeni nu–și dă seama despre ce vorbim și la o primă întâlnire o resping, nu vor să asculte. Prin urmare, trebuie să organizăm corect această explicație, să o facem “moale”, să explicăm treptat oamenilor. Doar cunoaștem, cât timp ne-a fost necesar chiar nouă ca să realizăm unde suntem!

Și aici există mai multe abordări, să zicem că puteți aborda acest lucru emoțional. De exemplu, cum sunt eu după natura mea… deci sunt impresionat când îmi imaginez întregul sistem comun. Înțeleg că nu există unde să fugi și nu este nimic de făcut. Există doar doi poli și trebuie să o realizăm. Dacă nu reușim, vom avea un impact negativ. Și nu vom putea face nimic, aceasta este legea: “Legea este dată ca să nu păcătuiești \ încalci”. Dar există oameni care nu pot percepe acest lucru ca pe un sistem, ca pe o lege. Deci trebuie să căutați un mod diferit de a o face.

Da, desigur pentru cabaliști o astfel de zi este de două ori mai „neagră“ și pentru faptul că s-a întâmplat, și pentru că anume din vina noastră, și pentru că a fost afectată toata lumea nu doar poporul lui Israel. Aceeași suferință se întoarce și spre popoarele lumii și suferă toți. Și din nou, cauza este că o mică parte a acestui popor nu a reușit să atragă după sine tot poporul lui Israel din spatele lor. Deci, cine poartă vina? Posibil să fi fost din cauza cabaliștilor acelei generații, în măsura în care ei au încercat să o realizeze și nu au reușit.

Nu poți da vina pe oamenii obișnuiți, ei nu știu, nu înțeleg, nu au libertatea de a alege. Și cine o are? – Noi, nici măcar poporul lui Israel. Și, prin urmare, această zi trebuie să trezească în noi înșine cererea \ lipsa …

*

Conexiune înseamnă că în mine există un fel de dispozitiv, și în conformitate cu mărturia acestuia, definesc în ce dezechilibru se găsește grupul de zece, și cum prin implicarea mea intrând acum în grup, îl readuc înapoi la starea de echilibru. Astfel, în centrul acestui echilibru, se revelează Creatorul. Aceasta se numește unificare \ conexiune. Înțelegem că este astfel și lucrăm la asta în grup de zece, la lecții. Și care ar fi acțiunile prin intermediul cărora s-ar interconecta poporul lui Israel la general?

Cred că ar trebui să o explicăm oamenilor. Cei mai mulți nu au o motivație pentru acest lucru, dar pentru cei care o au, trebuie să organizăm ateliere adecvate, atât în formă obișnuită, cât și virtual. Însă este necesar să se explice tot mai mult și într-o formă “vie”, astfel încât oamenii să o simtă prin acțiuni. Este bine să ne gândim, cu ajutorul căror actiuni o persoană ar putea simți rapid că în interiorul grupului, care devine unul, se naște un nou rationament \tip de a gândi UNIC, o dorință unică.

Am vorbit despre o turmă de pești sau de păsări, care fie că se mișcă unul după altul, fie în grup și aici este o diferență fundamentală. În cazul în care se deplasează în grup, fiecare de parcă și-ar pierde capul, nimeni „nu are“ cap, sunt conduși de puterea de ansamblu a naturii. Fiecare dintre ei simt această putere. Și poate fi o turmă uriașă, chiar zeci de mii de păsări sau pești și toți se întorc împreună și nu unul după altul. Să spunem că trebuie să se întoarcă la 90 de grade, așa că toată lumea o face în același timp! Cum? Aceasta este forța naturii! Ei simt acest principiu, această putere ascunsă în natură și deci ei există în interiorul acestui câmp. De aceea s-au adunat instinctiv într-o turmă.

Iar noi trebuie să facem acest lucru conștient prin alegerea deliberată, de anulare a propriului egou. Și atunci această putere superioară este dezvăluită, acest “cap” comun ne conectează, ne controlează pe toți, se identifică cu noi și ne identificăm cu el.

Traducere: Galia

About Dor-I

Sunt aici din respect pentru acei tăcuți traducători din umbră, care s-au trudit conviși că spiritul se hrănește cu învățătură, iar spiritualitatea nu e de vânzare. Iar tu, căutătorule, găsești aici tot plinul inimii lor.

Vino și Vezi!

View All Posts