Articolul Zilei – 01 Martie 2010

0
161

sfaturi-01-03-2010

Intrebare: Toate eforturile pe care le fac sunt de la mine sau de la El?

Cand dansai pe scena am vazut spirite reale. Aratau de parca sareau niste “fantome”. Din pacate, trebuie sa-ti spun ca acesta este Creatorul, care exercita eforturile tale, nu tu. Desigur, cu adevarat nu-mi pare rau, ma bucur, ca astfel, Creatorul se imbraca in tine. Si, desigur, ar trebui sa fii recunoscator pentru aceasta, de asemenea.

Intrebare: Sunt recunoscator, dar eu tot mai vreau sa stiu unde sunt “eu” in toate aceste eforturi pe care le fac?

Eu-l tau este in faptul ca esti de acord si doresti ca toata aceasta munca sa fie facuta de tine. Eu-l tau este in dorinta ta ca El sa se imbrace in tine, in timp ce implinesti toate aceste actiuni, si este, de asemenea, in dorinta ta, ca in aceasta munca sa fii in stare sa simti tot raul din interiorul tau, tot ego-ul tau. Eu-l este de acord cu faptul ca tu ai acest ego si ca El actioneaza in tine. Nu trebuie sa vrei sa lupti impotriva lui. Mai intai de toate, trebuie sa te anulezi pe tine in fata actiunilor pe care El le efectueaza in interiorul tau; cand doresti asta, El guverneaza asupra ta, in timp ce tu ramai neutru; aceasta se numeste Hafetz Hesed (Placerea in Milostenie, Placerea Binecuvantarii). Aceasta inseamna ca El lucreaza asupra dorintei tale de a primi, si atunci cand El actioneaza, tu simti ca El este cel care indeplineste toate aceste actiuni in tine. Pana acum, acesta este Hafetz Hesed, dar atunci cand vei dori sa faci acelasi lucru pe cont propriu, vei dori sa primesti doar mintea Lui. Astfel vei dori ca dorinta si realizarea sa fie in interiorul tau, putand realiza aceste actiuni fara El. Cum poti ajunge la starea in care sa poti face acest lucru in locul Lui? In acest caz, nu este tot El? Acest lucru este deja “Primire de dragul de a darui”. Sa speram ca te vom vedea sarind in fata noastra, atunci cand vei fi dobandit aceasta calitate.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts