Articolul Zilei – 04 Februarie 2010

0
181

sfaturi-04-02-2010

Intrebare: Cum pot discerne intre intentie, constientizarea urii si realizarea raului, si ura simpla din calitatile mele necorectate?

Aceasta va veni prin toate mijloacele Luminii care Reformeaza. Mai asteapta putin , doar un pic si vom ajunge la realizarea raului prin intermediul Zohar-ului. Poti distinge atitudinea ta fata de prietenii pe care-i iubesti, prin atitudinea ta atunci cand ii critici pentru diverse lucruri externe. Trebuie sa ii critici si poti fi intolerant fata de ei, numai pentru a avansa in munca noastra. Daca ai de gand sa-i ierti, niciodata nu vei reusi in diseminare, ceea ce va insemna pierdere in progres. Din aceasta, putem vedea ca totul trebuie sa se faca prin “judecare” si “mila”. Cand vorbim despre fuziunea cu Creatorul, vorbim de linia dreapta, iar atunci cand vorbim despre cei care participa la corectie, acest lucru ar trebui sa fie linia stanga. Cand Lumina vine si clarifica diferenta intre aceste doua linii, tu vei intelege bine asta. In acest moment va spun, ca este imposibil sa le impartim mecanic, dar veti vedea de asemenea, ca toate acestea sunt, de fapt, posibile. A uri o persoana inseamna sa fii in starea de “judecare” a acelei persoane, care executa actiuni externe. In acelasi timp, trebuie sa fii in starea spirituala de iubire si unitate cu el.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts