Articolul Zilei – 05 Mai 2010

0
231


.
sfaturi-05-05-2010

Intrebare: Suntem in momentul Congresului de la New York, un Congres mondial. Care este opinia ta in legatura cu acest Congres, ce astepti sa se realizeze acolo?

Rav: Ma astept sa fie creat un Kli special, mare si puternic si ma astept, de asemenea, sa obtinem o asemenea, puternica presiune reciproca intre prieteni, incat sa explodeze si sa produca o iluminare puternica, si acolo sa simtim Forta Spirituala, nivelul spiritual, si astfel il vom obtine.

Intrebare: Te rog sa ne spui cum te pregatesti pentru acest Congres?

Rav: In primul rand, concentrandu- ma, gandind si drectionandu- ma, foarte mult timp, in acest sens. Nu este un secret faptul ca intotdeauna ma simt rau inainte de astfel de evenimente, este bine cunoscut acum. Nu ma simt bine, dar astfel este natura concentrarii puternice, in concentrare interna. Simt o astfel de presiune, ca o compresie, asa cum o pisica se simte inainte de a sari. Aceasta se pregateste pentru salt; ea se concentreaza, se incordeaza pe sine, pentru a ajunge direct la scop, ca sa nu dea gres. Eu, realmente va sfatuiesc pe toti sa va pregatiti pentru intalnirea noastra, pentru a afla dinainte ce se va intampla, pentru a studia materialele despre care vom vorbi in intrunirile noastre, in atelierele de lucru, si chiar cantecele. Individul trebuie sa stie ce se apropie, iar asta este cel mai important lucru in vederea pregatirii sale. Intreaga noastra viata, toata istoria noastra este o pregatire pentru Corectarea Finala. Avem totul, cu exceptia pregatirii, iar noi nu vom fi capabili sa primim nimic spiritual, fara o suficient de buna pregatire, si va fi prea tarziu sa facem asta, atunci cand vom ajunge la Congres. Astfel, trebuie sa ne pregatim acum pentru o noua stare si sa facem acest lucru cat mai curand posibil si cat mai mult posibil. Sper ca ati inteles cat de important este, si in aceeasi masura sa investim cat mai multa forta, atentie si pregatire in acest proces, cat de mult sunteti in stare. Trebuie sa ajungeti la Congres, intr-o stare de spirit buna, cu sperante mari si pozitive. Toti ne adunam cu sentimentul de incredere ca vom putea realiza tot ceea ce speram sa realizam.

Intrebare: Totul este spus deja despre Congres si ce ar trebui sa fie acolo, totusi, cum poti generaliza asta?

Rav: In general vorbind, cel mai important lucru este conexiunea dintre inimi, deoarece aceasta avem cu adevarat nevoie de a corecta, si ar trebui sa fie, intr-adevar cel mai important dintre toate. Nu ca, am auzit ceva despre care se vorbeste! Nu asa, ca, nu am auzit, sau nu am vazut, ci vad totul. Exista oameni, care nu pot imbratisa totul, si exista, de asemenea, cei care sunt in imposibilitatea de a intelege totul, dar acest lucru nu este important. Este inima mea, cea care este importanta si trebuie sa aiba grija de a fi intr-un fel conectata, si acest lucru se refera la toata lumea care vine acum la acest Congres mondial, alaturi de noi. Nu este un Congres american; este o singura lume, de aceea este transmis peste tot in lume. Peste o mie de oameni se vor aduna acolo, iar in intreaga lume vor exista peste un miliard de participanti. La aceasta ne asteptam. Haideti sa dorim ca toate inimile noastre sa se uneasca pentru a ajunge la starea Adam haRishon, sistemul AdamhaRishon-Primul OM, sa revelam Forta Superioara de acolo. Aceasta este ordinea noastra de zi, curenta; altfel nu se poate spune asta. Nu am spus acest lucru inainte; eu nu am vorbit despre iubire si unitate in acest mod. Nu venise inca timpul.

Dar acum, timpul si starea generala a sufletelor, cere asta.

Asa ca, sa mergem inainte, sperand in succes.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts