Articolul Zilei – 07 Martie 2010

0
167

sfaturi-07-03-2010

Munca nu este grea sau usoara, de la sine, totul depinde de importanta obiectivului, si aceasta importanta depinde complet de grup. Nu pot acuza pe nimeni, toti suntem impreuna. Daca fiecare dintre noi crede in mod constant in timp ce citeste: “Este important pentru mine, eu doresc asta, eu trebuie sa fac asta, unde sunt toţi ceilalţi care ma sprijina? Eu vreau sa-l sprijin pe fiecare, deci eu trebuie sa ma gandesc la ei”, este de ajuns. Nazuind astfel realizez aspiratia lui spre unitate, si Zohar-ul coincide complet cu aceasta intentie si adaug puterea de la acesta.

Daca nu aspiram spre garantia mutuala, nimic nu se intampla aici. Cautam revelatia Creatorului? Permanent in picioare la Muntele Sinai se numeste revelatie a Creatorului. Aceasta este ceea ce se intampla aici. Putem stabili daca un individ este in grup numai prin acest criteriu. Eu nu va simt ca un grup atunci cand este adunarea prietenilor sau atunci cand uram LeHaim in timpul meselor; astfel se intampla in intreaga lume. Caracteristica pricipala a grupului este aceasta unitate speciala a sa, atunci cand ne conectam solid unii cu altii, atunci cand ne temem sa nu uitam scopul, atunci cand toata lumea se teme ca prietenii sai nu pot face acest lucru, si ca nu ii da puterea necesara, si ca el s-ar putea simti singur. Daca ei uita, eu nu am nicio sansa; eu cad imediat, deci eu depind numai de ei. Fiecare este in stare inconstienta atunci cand este singur. De asemenea, noi trebuie sa intelegem ca suntem sprijin pentru toti prietenii nostri din toata lumea, iar acest lucru se intoarce la noi, fie ca o binecuvantare sau ca damnare, daca noi nu o vom face corect.

Intrebare: Daca cer sprijin din text, ‘paznicii’ se arata, cu siguranta, la un moment dat, dar daca as cere de la prietenii mei, ei nu vor face acest lucru.

Dimpotriva; sa ceri de la prietenii tai; tu nu ai paznici, tot ce trebuie este ajutoarea. Tu faci apel la ei, iar ei ar trebui sa fie asemenea cu vlastarul, nasterea, doar un pic, si apoi ai presiunea lor, ca raspuns, si ei “te arunca in sus”, printr-un efect de primavara (izbucnire, salt in sus). Astfel functioneaza aceasta. Aceasta renastere, izbucnire te va impinge afara sau te impinge inainte. Totul depinde de sprijinul mediului tau.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts