Articolul Zilei – 09 Februarie 2010

0
140

 

sfaturi-09-02-2010Intrebare: Este corect ca acest congres este de fapt o sansa sa ne unim, intr-un fel, o sansa de a descoperi Creatorul?

Ce vrei sa spui cu “intr-un fel”? Este cu siguranta sansa de a dezvalui pe Creator.

Intrebare: A veni la acest Congres si a folosi aceasta sansa, aceasta este revelatia de care vorbesti? Revelatia maretiei Creatorului?

Categoric da. Ni se pare ca pasii despre care vorbim aici sunt foarte departe de noi. Dar nu este adevarat. Spiritualitatea este dezvaluita cu o viteza foarte mare si putem ajunge la revelatie daca ne unim, desi diferite alte corecţii vor fi, inca, lasate pentru noi. Trebuie sa ne dam seama ca ceea ce este revelat pentru noi, pana in prezent a fost dezvaluit individual. Ce dezvaluim acum este complet diferit, timpurile sunt diferite, precum si numarul persoanelor este diferit, ca si metoda de descoperire, de asemenea, e diferita, pentru ca acum este o revelatie pentru mase.Trebuie sa ne dorim numai, si se va intampla!

Acest lucru nu este ceea ce Kabalistii ne descriu, in functie de propria lor experienta. Tot ce s-a intamplat se bazeaza pe principiul “Judecatorul nu cunoaste mai mult decat pot vedea ochii”. De asemenea, niciunul dintre acestia nu a apartinut generatiei de astazi. Acum totul este la nivel global, iar acum, corectarea este adevarata. Toata lumea trebuie sa se uneasca impreuna, iar acest lucru nu s-a intamplat niciodata, inainte. Vom vedea cum totul este in crestere si se dezvolta impreuna cu noi; putem vedea cum suntem impinsi si ajutati. Priviti ce s-a intamplat in ultimii ani! Totul se dezvolta cu o viteza foarte mare si nimeni nu stie ce se va intampla cativa ani mai tarziu. Fiecare dintre voi si voi toti, impreuna, veti deveni sigur un centru spiritual…

Desigur, daca vom aspira spre acest lucru, daca ardem de dorinta de a vedea Lumina si de a o atrage pentru toata lumea, atunci vom fi cu siguranta capabili sa facem acest lucru. Eu am sperante mari pentru astfel de congrese, dar nimic nu depinde de mine, personal. Eu va voi oferi lectii, ca de obicei, dar daca aceste lectii vor fi doar ceva obisnuit, sau nu, depinde de cei care participa la ele, de hisaron -lipsa, deficitul revelat. Sper ca un astfel de hisaron va fi dezvaluit, asemenea sentimente adanci, faptul ca noi toti impreuna vom putea simti inaltarea, si, de asemenea, Zohar-ul va incepe sa straluceasca pentru noi intr-un mod diferit.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts