Articolul Zilei – 11 Februarie 2010

0
184

sfaturi-11-02-2010


Pot sa te abordez prin intermediul corpului meu fizic, dar ce am de castigat facand asta? Cand ma conectez cu tine la nivel fizic incep sa-mi dau seama ca te urasc. Incep sa-mi dau seama ca trebuie sa ma unesc cu tine pentru a studia impreuna, dar de fiecare dintre noi impinge pe celalalt deoparte. Cu toate acestea, treptat, fiecare persoana incepe sa realizeze ca el atrage o alta, mai aproape si, prin urmare, se dezvaluie doua forte opuse. Pe baza acestui paradox, Lumina care Reformeaza este atrasa, se castiga o anumita stare de unitate si, ca rezultat, se creeaza Kli-ul spiritual, Kli numit Adam.

Intrebare: Aceasta inseamna ca la Congresul viitor dorim sa dezvaluim ura dintre noi?

Nu, ceea ce ne dorim sa dezvaluim, este: iubirea, dar, in acelasi timp vom dezvalui si masura in care eu sunt incapabil de acest sentiment, de asemenea, si asta se numeste ura. Nu conteaza cu adevarat ceea ce este descoperit, ceea ce conteaza este starea mea. De fapt, ceea ce este revelat de-a lungul caii, nici nu conteaza. O persoana trebuie sa se obisnuiasca cu faptul ca aceasta intreaga lume este un pod foarte ingust. De-a lungul drumului noastru sunt revelate diferite probleme, precum si anumite sentimente neplacute si toate acestea se intampla, asa ca vei birui prin mijloacele prin care depui eforturi din partea ta, astfel incat sa te mentii in avansare, tot timpul. Cu cat mai bine esti “inarmat” prin puterea grupului, cu atat mai usor poti avansa.

Timpul pe care ni-l petrecem impreuna, chiar ajuta la unirea punctelor din inimile noastre. Noi trebuie sa discutam reciproc, cu privire la unitate, despre legatura reciproca a punctelor din inimile noastre, nu despre unirea cu calitatile fizice ale altei persoane din aceasta lume, nu! Noi trebuie sa ne adunam si numai sa concentram toate aspiratiile noastre spre Creator, iar acest lucru va deveni Kli-ul nostru spiritual. Pentru aceasta promovare trebuie sa depunem eforturi si acesta este motivul pentru care ne adunam fizic. In acest fel, unim punctele din inimile noastre, mai aproape si devenim mai concentrati in dorintele noastre, si la aceasta trebuie sa aspiram in timpul intregului proces, prin care vom trece la Congres. Cand studiem Zohar-ul, vom incerca sa promovam, de asemenea, aparitia Luminii Inconjuratoare, iar acest lucru se intampla proportional cu asteptarile si aspiratiile noastre, cu efortul nostru.

Vom deveni vrednici de mantuire, in masura eforturilor noastre, precum si in calitatea acestora. Nu a existat niciodata o astfel de opozitie cu care ne confruntam acum! Acum, nu pot spune exact ce ar putea rezulta din aceasta ca, se poate crea un efort foarte mare si puternic, si prin acest mijloc de daruire spirituala vom fi capabili sa atragem o forta foarte puternica.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts