Articolul Zilei – 13 Ianuarie 2010

0
165

sfaturi-13-01-2010

Intrebare: Ziua noastra de munca incepe dupa lectie. Cum putem ramane in interiorul acestor probleme profunde, care au fost acoperite in cursul lectiei, si sa nu trecem la dorintele straine?

 

Raspuns: Trebuie sa cereti prietenilor sa gandeasca impreuna cu voi. Daca te afli singur, nu exista nici o cale, prin care sa fii capabil sa depasesti dorintele tale straine, care te perturba, si acestea vor aparea literalmente in momentul in care parasesti acest loc; asta e sigur. Pentru a te apara continuu de aceste ganduri straine, ai nevoie de un mediu care sa te pastreze pe directia corecta, directia in care este Scopul .

Problema nu este in voi, ci in conexiunea cu mediul. Mediul corect, daca exista, trebuie sa fie îndreptat spre Scop si trebuie sa lucreze cu tine tot timpul. Daca esti acordat cu el, sub orice aspect, in timpul zilei, cum ar fi prin telefon sau in orice alta forma, acest lucru este suficient pentru a simti necesitatea Arvut. Daca nu esti conectat, nimic nu te va ajuta intrucat ti-e imposibil sa realizezi acest lucru singur, si chiar daca ti se pare ca poti, aceasta este o minciuna, si in aceasta inselaciune, pur si simplu nu realizezi cat de izolat esti.

Pentru a aduna eforturile care te duc la obtinerea puterii necesare, care sa-ti ofere capabilitatea revelarii spiritualitatii, trebuie sa te conectezi la grup.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts