Articolul Zilei – 16 Martie 2010

0
163

sfaturi-16-03-2010

Intrebare: Cum putem face intalnirea de astazi, ca pregatire pentru Adunarea programata pentru 24 martie, ca aceasta sa ne dea sentimentul ca suntem un grup, nu mai multe grupuri separate?

Totul depinde de pregatire. Trebuie sa facem totul impreuna, in interiorul inimilor noastre, precum si in sufletele noastre. Trebuie sa ne dam seama ca suntem deja un sistem, de fapt, intreaga lume este globala acum. Intelegand cat de important este, trebuie sa actionam intr-un mod care sa permita sa atragem cat mai mult din aceasta putere a unitatii si sa o transmitem lumii. Fiecare dintre noi, impreuna trebuie sa ne unim intr-un mod prin care sa devenim capabili sa dezvaluim Creatorul intre noi.

Cartea Zohar nu este doar o Carte, aceasta este un sistem si este un ghid pentru lansarea sistemului spiritual, prin care primim abundenta si implinire. Ce inseamna “implinire”? Este tot ce e mai bun din ce ne-am putea dori. Toate acestea ne vin prin sistemul numit Cartea Zohar. Eu trebuie sa am aceasta Carte in fata mea pentru a ma tine in functiune de dimineata pana seara intr-un mod frumos si placut. Este necesar pentru noi, pentru a determina atitudinea noastra in studiul acestei Carti, pentru diseminarea ei, atitudinea fata de tot ce vedem la televizor, citim in fiecare ziar, auzim la radio. Daca suntem capabili sa venim doar un pic mai aproape de corectarea perceptiei asupra a toate acestea, am observa brusc, ca totul s-a schimbat. S-a schimbat in mintea noastra si in sentimentele noastre, si lumea a devenit diferita. Se declanseaza brusc, senzatia prezentei voastre in acest “aer”, unde este prezenta de asemenea, o forta suplimentara, Forta Superioara; acest efect suplimentar este prezenţ aici. Acesta este modul in care o puteti simti.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts