Articolul zilei – 20 Mai 2010

0
282


.
sfaturi-20-05-2010
Intrebare: Cum pot descoperi si verifica notiunea de grup?

Raspuns: O poti verifica prin toate aceste articole. Continua sa faci asta in fiecare moment, acesta este modul. Grabesti timpul prin efectuarea acestor verificari pe cont propriu, nefacand asta, doar cu ajutorul meu la lectie, o data pe zi. Toate descoperirile tale de-a lungul caii trebuie sa le faci numai prin consolidarea influentei grupului si ar trebui sa fie organizata in mod corect, atunci vei avansa. Faptul ca ne adunam si discutam toate aceste intrebari impreuna, intr-adevar ne misca inainte. Nu exista alti oameni care sa faca asta, azi, in lume. Vreau sa spun acum, ca nu este usor ca toti sa ajunga la aceasta stare de libera alegere, cea de la inceput – de om, si nu sunt nimeni altii, in lume, angajati in acest proces.

Poti atrage Lumina care se Intoarce la Sursa, numai daca ai cumparat hissaron-Lipsa lor. Nu poti atrage Lumina bazandu-te numai pe propriul hissaron. Ai propriul hissaron, datorita influentei acestei Lumini, influentei Creatorului, si aceasta Lumina ilumineaza punctul tau din inima, de asemenea. Cu toate acestea, toate celelalte Deficiente pe care le ai sunt mai mari decat punctul din inima ta, ele sunt Lipsuri ale altor astfel de puncte, sunt Lipsurile prietenilor tai. Punctul tau din inima, kli-ul tau, contine numai baza, celula ta de baza, astfel ca, deoarece restul corpului e construit din ceilalti, iata motivul pentru care trebuie sa te conectezi cu ei. Conectarea cu ei inseamna ca trebuie sa le daruiesti, sa te aduni cumva cu ei, astfel incat sa obtii aproapierea de ei. Ce inseamna iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti? Cine are nevoie de astfel de iubire? Ti s-a explicat ca tu poti cumpara o partea din sufletul tau, de la aproapele tau, numai daca-l iubesti. De fapt, este egoist, dar astfel e modul prin care ne-a fost dat s-o facem. Venim de la LoLishma la Lishma, aceasta se face de catre Lumina, astfel ca si pentru noi ar trebui sa vina, in aceasta stare egoista. Doresc sa ating Lumea Superioara, sufletul, vreau sa fiu ca Creatorul, asa cum este spus: Fiii Mei Ma vor invinge. Tu ar trebui sa ai dorinta sa convingi pe fiecare dintre prietenii tai, ca individul trebuie sa trateze grupul sau, ca pe ceva care este al lui, ceva aproape de spiritul sau, asa cum este acesta, de fapt, mai mult decat doar corpul tau, mai mult decat tot ceea ce exista in aceasta lume. Daca cineva nu simte astfel, inseamna ca nu are nici kli pentru a primi Lumina. Fiecare dintre noi trebuie sa convinga pe toti ceilalti prieteni, ca asta este intr-adevar asa, ca nu vom putea face nimic fara aceasta notiune – grup.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts