Articolul Zilei – 21 Aprilie 2010

0
202

sfaturi-21-04-2010

Intrebare: Noi incercam sa cream un sistem virtual auxiliar, care sa ne ajute sa simtim tot timpul importanta Scopului nostru. Vreau sa intreb daca acest sistem ne va ajuta, el insusi, sau procesul concret al construirii acestuia, ceea ce noi urmarim, in mod permanent? Crezi ca un astfel de sistem va fi capabil sa creeze pentru noi mediul care are puterea daruirii?

Raspuns: In spatele tuturor acestor sisteme, calculatoare si cabluri se afla o persoana, cel care le creeaza, nu numai fierul in sine. In fier se pot introduce cateva legi imuabile, care vor permite, sau nu, obtinerea acestui scop. Oamenii pot face greseli, animalele, nu. Un animal este o lege pe care i-ai stabilit-o si astfel, tu poti hotari ce fel de interactiune sa inventezi pentru acest sistem si ce fel de interactiune nu vei fi capabil sa creezi, din cauza naturii sistemului. Noi vrem sa construim acest sistem in asa fel, incat sa ne poata ajuta sa cream conectarea corecta dintre noi. O cale simpla de conectare este internetul, fiecare se afla aici, unde poti face tot ce vrei. Noi vrem ca acesta sa aiba anumite limitari, care sa ne indrepte catre daruire si iubire intre noi si ca noi sa simtim tot timpul ca existam in perimetrul acestor limitari. Nu vrem nici libertate, nici democratie, nici anarhie, noi vrem sa avem un sistem care ne serveste intr-un mod care ne ajuta sa fim sensibili fata de Scopul nostru si sa ne purtam unul cu celalalt, in acest mod specific. Vrem ca acest sistem sa functioneze conform cererilor noastre, pentru necesitatea trezirii fiecaruia, la daruirea catre ceilalti, la a purta de grija celorlalti, la fel cum isi poarta de grija siesi. Trebuie sa ma uit la mediul meu, asa cum mama priveste copiii sai, se ingrijeste ca sa fie sanatosi, curati, bine hraniti si sa nu le lipseasca nimic altceva, pentru ca sunt in perfecta ordine si se pot juca in pace. Nimic nu-i deranjeaza, nimic nu le sta in drum si mama este multumita.

Eu trebuie sa-i port de grija acestui sistem, in permanenta; cu cat il ingrijesc mai mult, cu atat mai multa putere capat in schimb, de la el si anume importanta spiritualului, importanta iubirii si a daruirii.

Cu cat mai mult investesc in el, cu atat mai mult imi da inapoi.

Diferenta dintre ceea ce investesc si ceea ce primesc determina cantitatea Luminii Inconjuratoare, deja existent in sistem, dar acum, o pot trezi.

Speram ca, construind acest sistem (si nu ceva care va munci in locul nostru) vom primi instrumentele pentru crearea conectarii corecte dintre noi toti si cu intreaga lume. Dorim ca aceasta conectare corecta sa includa toti oamenii din lume; vrem sa includa si tot ce fac oamenii, dupa cum a scris Baal HaSulam in articolul Ultima Generatie. Conectarea interna dintre noi trebuie sa se afle in varful acestui sistem, asa incat sa fim capabili sa trezim Lumina care se Intoarce la Sursa si sa dea celorlalti importanta Luminii si a Daruirii.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts