Articolul zilei – 23 Mai 2010

0
325

Iubirea de prieteni nu se exprima prin cuvinte, nu trebuie sa spui: Stii cat te iubesc? Te ador, pur si simplu. Cine are nevoie de asta? In mod cert, nimeni. Iubirea de prieteni este exprimata atunci cand o persoana prezinta un semn clar ca este dedicata mediului sau, ca doreste sa construiasca un grup si doreste sa primeasca inspiratie de la ceilalti membri din grup, iar acest lucru este deschis exprimat prin tot ceea ce face. El insusi ar trebui, de asemenea, sa dea un exemplu personal de glorificare a importantei obiectivului, iar acest lucru se face fara cuvinte. Desigur, puteti adauga cuvinte, pe ici pe colo, dar trebuie sa fiti atenti, sa va asigurati ca aceste cuvinte nu indeparteaza oamenii. In ceea ce priveste actiunile, ele raman doar ca actiuni.

Intrebare: Ce ar trebui sa faca o persoana care nu simte iubire pentru altii? Ar trebui sa joace cu ei un joc al iubirii? Daca ii este dificil sa se prefaca si nu stie cum sa traiasca, el nu are nimic de facut?

Raspuns: Grupul nostru, ca orice alta societate, include pe cei care sunt puternici, iar cei care nu sunt atat de puternici, cei care sunt dedicati mai mult sau mai putin, nu influenteaza in totalitate, timpul petrecut cu noi, desi, timpul este, de asemenea, un factor partial; asta ar fi in primul rand. In al doilea rand, fiecare are propriul caracter, si daca nu este in masura sa-si exprime deschis iubirea pentru altii, el ar trebui sa le-o arate prin rezultatele muncii sale. Trebuie sa le arate prin felul in care se dedica muncii pentru grup, drepturilor, punerii in aplicare a legilor, ajutand pe ceilalti in exercitarea activitatilor lor, ajutandu-i in general, si tratandu-i ca un tata pe propriii copii; aceasta se numeste iubire. Ai nevoie sa-i spui fiului tau tot timpul, ca-l iubesti? Nu, dar trebuie sa incerci sa-l ajuti in tot ce face, cat mai mult posibil. Apoi, el se va simti iubirea ta. Daca, doar ii spui ca-l iubesti, asta nu rezolva nimic. Un copil se lipeste de cel caruia ii pasa de el.

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts