Cum construim mediul corect pentru copiii noştri?

0
155

Întrebare: Cum construim mediul corect pentru copiii noştri?

Răspuns: Un copil va crește mereu pentru a fi asemenea mediului său. De aceea, preocuparea pentru mediu este același lucru ca preocuparea pentru copil. Gândiți la mijloacele de influență privind mediul său și controlul indirect prin jocuri, carți, video care conțin informații pe care le-ați ales pentru el, dar prezentate într-o manieră interesantă.

Învățați-i pe copii să se protejeze de rău, de influența exterioară și, de asemenea, arătați-le cum să reziste ei înșiși la acțiunea lor; dați-le puterea de a-și menține principiile lor. La urma urmei, sistemul de valori este construit pe opoziția dintre bine și rău.

Nu este o problemă a construi un mediu bun pentru copii dacă părinții îl organizează. Este ușor a ”mitui” un copil cu jocuri și bomboane și progresiv, să-l conectați la mediul necesar. Apoi, asta va începe să-l influențeze.

În plus, profesorul trebuie să aibă capacitatea de a se aduce la nivelul unui copil, astfel că el să nu simtă că profesorul este mai mare. El trebuie să stea lângă copii, să se joace cu ei, să vorbească cu ei. Ar trebui să invadeze mediul copiilor ca un agent secret și să muncească cu ei.

Dacă profesorul este mai sus decât ei, copiii îl percep ca o mobilă. Ei aleargă pe lângă adulți și-i obligă să nu-i mai inoportuneze. Ei au propria lor lume.

Cu alte cuvinte, totul trebuie să fie organizat pentru realizarea unui obiectiv: să dezvoltați iubirea, respectul și ajutorul reciproc la copii. La vârstă fragedă este posibil și ușor. Dacă insuflați iubirea pentru ceilalți copilului vostru de la vârstă fragedă, îi garantați cel mai înalt grad de securitate și succes în viață.

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts