Articolul Zilei – 21 Martie 2010

0
160


sfaturi-21-03-2010
Intrebare: Ce se poate face pentru ideea in sine, a celui mai important lucru din viata, pentru a simti intr-adevar in acest fel?

Poti face acest lucru cu ajutorul grupului, aceasta semnifica tot, in ceea ce priveste libertatea ta de alegere. Aceasta este o alegere personala, de a face ceea ce este cel mai important fata de orice altceva in viata, iar aceasta alegere este libera.

Individul trebuie sa inteleaga ca, daca ii lipseste aceasta, el nu s-a lipit pe sine insusi, suficient de puternic, la grup, pentru ca el poate obtine asta, numai de la grup si carti. Grup, carti si Rav! Daca nu are acestea, putem doar sa ne para rau pentru o astfel de persoana. Noi nu ne dam seama ca dezvoltarea noastra personala este rezultatul daruirii noastre catre grup.

Cu toate acestea, nu trebuie sa te gandesti in primul rand la grup, nu trebuie sa te gandesti chiar deloc. Totul va veni doar ca rezultat al actiunilor tale, si ar fi pacat sa nu gandesti la asta de la inceput. Totul este foarte simplu; de exemplu, doresc sa ajung la Ierusalim acum, si am o masina, iar performanta motorului acestui automobil depinde de cat de puternic doreste grupul din Ierusalim sa vin la ei. Daca ei nu doresc acest lucru, masina mea nu se misca. Eu incerc s-o pornesc, dar fara niciun succes; nu se intampla nimic, daca ei nu doresc asta. Tu trebuie sa trezesti in oameni dorinta pentru ceea ce vrei sa le daruiesti, si tu vei avansa spre Scopul Creatiei numai in masura in care iti doresti asta.

Niciodata nu vei avansa, daca publicul nu vrea cuvintele tale; vei ramane intr-o masina nemiscata. Ea va porni, numai folosind dorinta altora catre tine, dorinta lor, pentru ceea ce tu vrei sa le impartasesti, sub forma de ‘combustibil’.

Iti dai seama acum, cat de importanta este diseminarea?

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts