Delapidarea timpului – Gandul Zilei

0
445

Delapidarea timpului – Gandul Zilei

delapidarea timpuluiDelapidarea timpului

 

 

Fiecaruia dintre noi ii este alocat de Sus doar timpul necesar pentru a ne face misiunea.

Unele dintre acele timpuri vor fi pentru a învăța, a învăța, a ajuta pe alții.

Unele dintre acele timpuri vor fi necesare pentru a construi o viață – și o sarcină divină cu scop și înțeles.

Dar niciunul dintre noi nu poate justifica obsesia pentru a-și trai viața afirmând că acest lucru nu lasă timp să învețe sau să învețe.

Nu este nimic mai mult decât deturnarea fondurilor – cheltuind tot timpul alocat unei singure sarcini, în detrimentul scopului tău principal în această lume.

Fiecare dintre noi este în primul rând un student și un profesor.

Maamar Va’Erah 5712; Hayom Yom, 16 Iyar; Ibid, 5 Tamuz

Lubavitcher Rebbe

 

CLICK pe carte pentru detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts