Deschide-te pentru mine – Gandul Zilei

0
510

deschide pentru mineDeschide-te pentru mine


Cu cât sufletul uman dorește să se ridice și să se îmbine în lumina Creatorului său, cu atît mai mult, Creatorul infinit dorește să se găsească în sufletul omenesc.

Ce forță ar putea sta între ei?

Ce ar putea împiedica lumina infinită a Creatorului?

Doar dorința Lui ca această unire să aibă loc cu consimțământul nostru, ca noi să fim cei care să deschidem ușa.

Chiar și atunci când dorința sufletului nostru pare ca a dispărut, părăsindu-L pe Creator, luptându-se cu dragostea Lui și chiar revoltându-se deschis … chiar și atunci, El strigă spre noi și bate la ușa noastră.

“Deschideți pentru mine doar o fereastră minusculă,” spune EL, “și vă voi deschide un portal vast și infinit pentru toată dragostea Mea, chiar din inima Ființei mele.

Maamar Balayla Hahu 5720, s’if

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts