Un An intr-o Zi – Gandul Zilei

0
398

un an intr-o ziUn an intr-o zi

 

Precum imensitatea soarelui este reflectata in fiecare strop de apa, la fel si complexitatea vietii se reflecta in viata ta individuala.

Si cu fiecare an al tau, pasesti de fapt prin viata ta.

Si te nasti in fiecare zi a vietii tale, si iti traiesti viata, pana cand parasesti aceasta lume.

Si afla ca… intreaga ta viata sta in mainile zilei de astazi.

Torat Menachem 5748, page 573

(Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe; sumarizare de Rabbi Tzvi Freeman)

CLICK pe imagine pentru mai multe detalii despre carte!

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts