Alte Căi

0
635

ALTE  CĂI

alte-cai          Dar filozofii nu erau cabalişti. Deoarece ei nu au studiat Cabala, ei nu puteau inţelege pe deplin cunoaşterea cabalistică. Si ca rezultat, cunoaşterea ce trebuia sa fie dezvoltată şi abordată, într-un mod foarte specific, a fost dezvoltată incorect. Când cunoaşterea cabalistă a migrat în alte părţi ale omenirii, acolo unde în acele vremuri nu existau cabalişti, deasemeni a luat un curs diferit.

De aceea, omenirea a făcut un regres. Deşi filozofia vestică a încorporat în ea o parte a cunoaşterii Cabalei, a sfirşit prin a lua o cu totul altă direcţie. Filozofia vestică a generat ştiinţele ce studiază lumea noastră materială, pe care noi o percepem prin intermediul celor cinci simţuri. Dar Cabala este o ştiinţă ce studiază ce se întâmplă dincolo de ceea ce simţurile noastre percep. Această schimbare de direcţie, a condus omenirea într-o direcţie opusă cunoaşterii iniţiale pe care o obţinuseră cabaliştii. Aceasta schimbare a condus omenirea către un regres a cărui consecinţe le vom explora în următorul capitol.

 

Din cartea

CABALA REVELATĂ – Ghidul Personal Pentru o Viaţă Mai Liniştită”

Capitolul 1 – Cabala: Atunci si Acum

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts