Cabala intră în scenă

0
780

CABALA  INTRĂ  ÎN  SCENĂ

 cabala-intra-in-scena

          Cabala şi-a făcut „debutul” în urmă cu aproximativ 5000 de ani, în Mesopotamia, o ţară antică ce se afla pe actualul teritoriu al Irakului. Mesopotamia nu a fost doar locul de naştere al Cabalei, dar şi cel al primelor învăţături antice şi a misticismului. În acele zile, oamenii trăiau înconjuraţi de multe învăţături diferite, adesea urmând mai multe învăţături în acelaşi timp. Astrologia, clarviziunea, numerologia, magia, vrăjitoria, farmecele – toate acestea şi multe altele au fost dezvoltate în Mesopotamia, centrul cultural al lumii antice.

Atât timp cât oamenii erau fericiţi cu credinţele lor, nu simţeau vreo nevoie de schimbare. Oamenii doreau să ştie că vieţile lor erau în siguranţă, şi ce trebuiau să facă pentru a fi fericiţi. Ei nu îşi puneau întrebări despre originea vieţii, sau ce era mai important, cine sau ce a creat legile vieţii.

La o prima vedere acestea ar putea părea puţin diferite. Dar, diferenţa dintre a întreba despre viaţă şi de a întreba despre regulile după care se ghidează viaţa, este ca diferenţa între a învăţa cum să conduci o maşină şi a învăţa cum să construieşti una. Este cu totul alt nivel de cunoaştere.

 

Din cartea

CABALA REVELATĂ – Ghidul Personal Pentru o Viaţă Mai Liniştită”

Capitolul 1 – Cabala: Atunci si Acum

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts