Cea mai mare dorinta a tuturor

0
535

CEA MAI MARE DORINŢĂ A TUTUROR

 

 

Acum, că am făcut introducerea referitoare la originile Cabalei, este timpul să vedem cum se înrudeşte aceasta cu noi.

După cum mulţi dintre voi ştiţi, studiul Cabalei introduce mulţi termeni străini, cei mai mulţi provenind din Ebraică, unele din Aramaică şi altele din alte limbi precum ar fi Greaca. Dar avem şi veşti bune: începătorii şi chiar şi studenţii intermediari, se pot descurca foarte bine doar cu câţiva dintre aceşti termeni. Deşi aceştia semnifică stadii spirituale, dacă îi experimentaţi în interiorul vostru, veţi descoperi denumirea lor corectă.

Cabala vorbeşte deasemeni despre dorinţe şi despre cum să le satisfacem. Ea a cercetat sufletul uman şi dezvoltarea sa încă  de la primele începuturi în calitate de sămânţa spirituală şi pâna la culmea atinsă prin Arborele Vieţii. Îndata ce înţelegi esenţa ei, restul îl vei învăţa cu ajutorul propriei inimi.

 

Din cartea

CABALA REVELATĂGhidul Personal Pentru o Viaţă Mai Liniştită”

Capitolul 2 – Cea mai mare dorinta a tuturor

 

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts