Marile Intrebari

0
704

MARILE  ÎNTREBĂRI

 marile-intrebari

           Cabala a devenit o ştiinţă ascunsă, cu aproximativ 2000 de ani în urmă. Motivul a fost simplu – nu era cerere pentru ea. Încă din acele timpuri, umanitatea era ocupată cu dezvoltarea religiilor monoteiste, şi mai târziu  a ştiinţei. Amândouă au fost create ca să răspundă întrebărilor fundamentale ale omului: „Care este locul nostru în lume, în Univers?” „Care este scopul existenţei noastre?” Cu alte cuvinte, „De ce ne-am născut?”

          Dar astăzi, mai mult ca oricând, mulţi oameni simt că ceea ce a funcţionat 2000 de ani, nu mai corespunde nevoilor lor. Răspunsurile furnizate de religie şi ştiinţa nu îi mai satisfac. Aceşti oameni caută în altă parte răspunsuri la întrebările de bază despre scopul vieţii. Ei s-au îndreptat către învăţăturile Estice, clarvăzători, magie şi misticism. Şi câţiva s-au îndreptat către Cabala.

          Deoarece Cabala a fost formulată ca să răspundă acestor întrebări fundamentale, răspunsurile pe care le furnizează au legătură directă cu acestea. Redescoperind răspunsurile antice despre înţelesul vieţii, reparăm ruptura dintre umanitate şi Natură, ce a avut loc atunci când ne-am îndepărtat de Cabala şi ne-am îndreptat către filozofie.

 

Din cartea

CABALA REVELATĂ – Ghidul Personal Pentru o Viaţă Mai Liniştită”

Capitolul 1 – Cabala: Atunci si Acum

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts