Motorul Schimbării

0
617

MOTORUL  SCHIMBĂRII

 motorul-schimbarii

Dorinţele nu apar pur şi simplu din neant. Ele se formează în mod inconştient în interiorul nostru şi ies la suprafaţa doar când devin ceva definibil, cum ar fi, „Vreau o pizza”. Înainte de aceasta, dorinţele nu sunt simţite, sau în cel mai bun caz sunt simţite ca o nelinişte. Noi toţi am experimentat acest sentiment de a dori ceva, dar ceva ce încă nu ne dădeam seama ce este. Aceasta este o dorinţa ce încă nu a ajuns la maturitate.

Plato, spunea cândva, „Nevoia este mama invenţiei” şi avea dreptate. În mod similar, Cabala ne învaţa că singurul mod în care putem învăţa ceva este ca întâi să dorim să învăţăm acel lucru. Este o formulă foarte simplă: când dorim ceva, facem ceea ce este necesar pentru a obţine acel lucru. Ne facem timp, ne adunăm forţele şi ne dezvoltăm abilităţile necesare. Din toate acestea, rezultă că motorul schimbării este dorinţa.

Modul în care dorinţele noastre evoluează, defineşte şi construieşte istoria întregii umanităţi. Pe măsură ce dorinţele omenirii se dezvoltă, acestea fac ca oamenii să studieze mediul înconjurător, astfel încât să îşi poată îndeplini dorinţele. Spre deosebire de minerale, plante şi animale, oamenii evoluează în mod constant. Pentru fiecare generaţie, şi pentru fiecare persoană, dorinţele sunt din ce în ce mai puternice.

Din cartea

CABALA REVELATĂ – Ghidul Personal Pentru o Viaţă Mai Liniştită”

Capitolul 1 – Cabala: Atunci si Acum

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts