Percepție intensificată

0
380

PERCEPŢIE  INTENSIFICATĂ

 perceptie-intensificata

          Există un bonus special pentru altruism. Ar putea părea ca şi cum singura schimbare este cea pe care alţii o fac în ceea ce ne priveşte, însă sunt mult mai multe beneficii. Când începem să ne gândim la alţii, devenim integraţi cu ei, şi ei cu noi.

          Gândiţi-vă astfel: astăzi sunt aproximativ 6,5 miliarde de oameni în lume. Ce ar fi dacă, în loc să avem doua mâini, două picioare şi un creier ca să le controlăm, am avea 13 miliarde de mâini, 13 miliarde de picioare şi 6,5 miliarde de creiere? Pare confuz? Nu chiar, deoarece toate acele creiere ar funcţiona ca unul singur, şi mâinile ar funcţiona ca o singură pereche de mâini. Toată umanitatea ar funcţiona ca un singur corp al cărui capabilitati sunt intensificate de 6,5 miliarde de ori.

          Un moment, încă nu am vorbit despre bonus! Suplimentar, pentru a deveni un super-om, oricine devine altruistic, va primi deasemeni cele mai dorite daruri dintre toate: omniscienţa, sau totala reamintire şi totala cunoaştere. Deoarece altruismul este natura Creatorului, oferindu-ne egalizarea naturii noastre cu a Lui, noi începem să gândim ca El. Începem să înţelegem de ce se întâmplă ceea ce se întâmplă, când trebuie să se întâmple, şi ce trebuie să facem dacă am dori ca lucrurile să se întâmple în mod diferit. În Cabala, acest statut poartă denumirea de „echivalenţa formelor”, şi acesta este scopul Creaţiei.

          Acest statut de percepţie intensificată, de echivalenţă a formelor, este motivul pentru care am fost creaţi iniţial. De aceea am fost creaţi uniţi, şi am fost apoi desăarţiţi – ca să putem astfel să ne reunim. În procesul uniunii, vom învăţa de ce Natura face ceea ce face, şi vom deveni la fel de înţelepţi ca şi Gândul creator.

          Când vom realiza uniunea cu Natura, ne vom simţi la fel de eterni şi compleţi ca şi Natura. În această fază, chiar dacă corpurile noastre mor, vom simţi că ne continuăm existenţa în eterna Natură. Viaţa fizică şi moartea nu ne vor mai afecta deoarece percepţia noastră anterioară centrată pe sine, va fi înlocuită cu o percepţie complet altruistă. Propriile noastre vieţi vor deveni viaţa întregii Naturi.

Din cartea

CABALA REVELATĂ – Ghidul Personal Pentru o Viaţă Mai Liniştită”

Capitolul 1 – Cabala: Atunci si Acum

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts