Cabala întâlneşte Fizica Quantică

0
522

[Fragment din carte]

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

O conferinţă ştiinţifică unică, a fost ţinută în San Francisco, California, în Martie, 2005, la care au participat Cabalistul Rav Michael Laitman, PhD şi specialiştii în Fizică Quantică, William Tiller, PhD, Dr. Jeffrey Satinover şi Fred Alan Wolf, PhD. Toţi cei trei oameni de ştiinţă au participat la documentarul ce a devenit un succes, What the Bleep Do We Know?. Tema conferinţei a fost “Fizica Quantică Întâlneşte Cabala”.

Această conferinţă fascinantă a constat din discuţii închise intense şi din prezentări publice. Urmând instrucţiunile participanţilor, Dr. Laitman a făcut o prezentare a Cabalei, explicând structura realităţii şi cum substanţa Creaţiei – dorinţa de a primi plăcere – evoluează. A fost necesară o singură sesiune pentru a crea un limbaj comun între oamenii de ştiinţă.

În prima seară, oamenii de ştiinţă au prezentat domeniile în care sunt experţi, pe un panou public, în faţa lectorilor şi a studenţilor de la Universitatea din California, Berkeley şi de la Universitatea Stanford.

În dimineaţa următoare, ei s-au întors la masa de discuţii. La aceste dezbateri, ei şi-au împărtăşit impresiile din timpul conferinţei şi au făcut schimb de impresii despre propriile lor cercetări.

Câteva săptămâni mai târziu, Dr. Satinover a participat la un congres internaţional în Israel, a cărui tema a fost “înţelepciunea Cabalei”. În timpul congresului, Dr. Laitman şi Dr. Satinover au discutat diverse subiecte cum ar fi libertatea de alegere, crizele globale, unitatea familiei în secolul 21, intensificarea cercetării pentru spiritualitate şi viitorul umanităţii. Dr. Satinover a făcut o prezentare publică despre Fizica Quantică şi implicaţiile descoperirilor acesteia.

Explicaţiile cabaliste din prezenta carte, se bazează pe aceste întâlniri.

Editorul

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts