CABALA PENTRU TOTI

Deoarece noile reglementari GDPR care au intrat in vigoare de la 25 mai 2018 extind sfera de aplicabilitate si reconsidera ceea ce se defineste a fi un operator de date personale, pana la stabilirea clara a unor reguli si a unui inteles unitar a principiilor, consecintele abaterii fiind foarte dure, am decis ca pentru o perioada de timp, ne dorim cat mai scurta, sa suspendam activitatea acestui site.

Vom reveni, intr-o formula speram net imbunatatita si atractiva, pentru a va oferi in continuare suport pentru studiu in aceasta intelepciune inaltatoare.

Si, tot pentru a respecta intocmai noul regulament GDPR, va anuntam ca daca doriti sa primiti si in viitor newsletterul CabalaPentruToti.ro, trebuie sa cereti acest lucru in mod expres. Cu alte cuvinte, sa ne trimiteti un email la admin@cabalapentrutoti.ro in care sa mentionati “Doresc sa primesc noutatile postate in CabalaPentruToti.ro prin email”.

Pregatim cateva schimbari importante, incercam sa aducem spre stiinta voastra informatii si materiale de studiu cat mai variate din toate scolile de Cabala ce exista astazi.

In speranta ca ne vom “revedea” cu totii curand, va dorim toate cele bune.

Cu drag,
Mirela si Dora