Campanie de promovare pentru viața noastră

0
79

Garanția mutuală este ca o sferă care crește prin conectarea opusurilor. Adevărat, noi suntem diferiți în multe feluri – în gândurile noastre, în locurile în care trăim, în caracterele noastre și în trupurile noastre. Dar, în același timp, înțelegem că realitatea dictează să ne unim și să muncim împreună. O societate care proiecteză mesajul că garanția mutuală este legea fundamentală a vieții, ne va face pe noi, nu numai să înțelegem intelectual acest concept, dar va lupta să îl implementeze în viața noastră de zi cu zi. La fel cum o reclamă bună crează agitație în jurul unui produs sau serviciu nou, pe care noi ne simțim obligați să-l cumpărăm, agitația făcută în jurul conceptului de garanție mutuală, ne va face să simțim că trebuie neeapărat să-l avem, să simțim cum este să trăim în acest fel.

O construcție sistematică și consistentă a unei societăți cu gândire globală, va face pe fiecare din noi să dezvolte o percepție inclusivă a lumii. În loc de ”eu” și ”ei”, noi vom începe să vedem realitatea ca ”noi” sau ”al nostru”. Punctul nostru de vedere se va extinde de la personal la colectiv, și noi  perspective se vor deschide în interiorul nostru.

”Multiplicitatea este doar aparentă. În realitate, există o singură minte”. Erwin Schrödinger, fizician, unul din fondatorii mecanicii cuantice.

 

Cartea Ghid către o lume nouă

Partea 1 – Revoluția inimii

Capitolul 3 – Calea practică

About Dora

Sunt aici din respect pentru acei tăcuți traducători din umbră, care s-au trudit conviși că spiritul se hrănește cu învățătură, iar spiritualitatea nu e de vânzare. Iar tu, căutătorule, găsești aici tot plinul inimii lor.

Vino și Vezi!

View All Posts