Introducere la cartea Psihologia Societății Integrale

0
211

Lumea în care trăim astăzi este globală și integrală.

Aceasta înseamnă că toate componentele și sistemele ei sunt complet interdependente și fiecare element determină soarta tuturor celorlalte elemente din lume. Această stare este rezultatul progresului și, de acum încolo, nu mai este loc de neînțelegere între diferitele părți ale lumii, deoarece tot ceea ce este împotriva integrării este împotriva progresului, evoluției și, cel mai important lucru, împotriva legilor Naturii.

Trebuie să înțelegem că absoluta conexiune dintre toate părțile lumii, este un fapt.

O persoană care se alătură acestei integrări va reuși pentru că va avea însușirile necesare pentru a supraviețui.

În zilele noastre, cei care vor supraviețui nu sunt indivizii cei mai puternici. Supraviețuirea depinde, mai degrabă, de abilitatea persoanei de a înțelege și de a aprecia faptul că integrarea, cooperarea, interconectarea, garanția reciprocă, îngăduința și unificarea reprezintă chemarea Naturii. Scopul Naturii este de a aduce umanitatea la echivalență cu Natura însăși, către armonia finală dintre toate părțile sale și către perfecțiunea desăvârșită.

 

DESPRE AUTORI

 

Anatoly Ulianov este un Gestalt-terapeut recomandat de Asociația Europeană pentru Gestalt-terapie (EAGT), profesor de psihologie la Institutul de Educație Estetică, instructor la Academia Internațională de Leadership din St. Petersburg și consultant pentru diverse programe de televiziune.

Michael Laitman este profesor de Ontologie și Teoria Cunoașterii, Doctor în Filozofie și Cabala și licențiat în Bio-Cibernetică. Este fondatorul și președintele Institutului de Cercetare Ashlag (ARI), o organizație non-profit care lucrează pentru a implementa idei inovative în politicile educaționale, pentru rezolvarea problemelor sistemice din creșterea și educația modernă a copiilor. El a scris mai mult de 40 de cărți care au fost traduse în peste 17 limbi.

About I-D

Sunt aici din respect pentru acei tăcuți traducători din umbră, care s-au trudit conviși că spiritul se hrănește cu învățătură, iar spiritualitatea nu e de vânzare. Iar tu, căutătorule, găsești aici tot plinul inimii lor.

Vino și Vezi!

View All Posts