Cand omul simte ca este jos – Gandul Zilei

0
342

Cand omul simte ca este jos

Cand omul simte ca este jos, gol și fără nicio putere spirituală, când se prăbușește și cade, va trebui să știe că o Lumină mare este gata și este pregătită în fața lui.

Și toate lipsurile, fie ele fizice sau spirituale, pozitive sau negative, din toate zilele vieții lui, sunt aranjate în fața lui, și toate crimele lui confirmate de el, și el se minunează și se pocăiește cu mare durere.

Atunci el se ridică și stă din nou în picioare și părăsește adâncurile abisului pentru cel mai înalt vârf, de la păcat la puritate, de la întuneric la o Lumină mare.

Rav Cook, Sclipiri

ganduri fara ganditor
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts