Curcubeul – Gandul Zilei

0
228

Curcubeul

Lumea noastră este o lume în care ar putea fi un curcubeu.

La început, a existat o lume care a primit și nu a returnat nimic.

Locuitorii săi nu au avut nici o proprietate.

Ei au trăit cu bunăvoința Creatorului, au făcut ceea ce au făcut fără a fi nevoie de scuze și, în cele din urmă, au murit când au murit.

Și asta a fost.

Odata cu Potopul, această lume a fost recreată.

Pământul a fost curățat, atmosfera purificată.

A devenit o lume care puteai lua soarele care straluceste de sus și refracteaza în multe culori.

A devenit o lume în care se putea naște o ființă creată, in care putea să ia sufletul, trupul, sa le imparta și toată supraviețuirea pe care creatorul i-a dat-o, să o folosească, să facă ceva cu asta – și apoi să o întoarcă spunând: “Vezi ce Am făcut cu ce mi-ai dat! ”

Deci, Creatorul a promis să nu distrugă lumea din nou.

Căci, dacă locuitorii ar gresi, ar putea întotdeauna să se întoarcă și să-și curețe propria mizerie.

Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe

Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe

***

carti de cabala

 

 

Vezi Cartile de Cabala de la Carturesti.

Click AICI. (pentru toate cartile)

 

Pentru cartea din imagine, CLICK AICI. (sau pe imagine):)

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts