Felicitări – Gandul Zilei

0
223

Felicitări

Nu vă puteți învinovăți, nu vă puteți persecuta, pentru modul in care vă simțiți.

Dar vă puteți bucura si felicita în lupta pentru a controla și sublima aceste sentimente.

Fiecare mică victorie în tine este un triumf major asupra întunericului acestei lumi.

Într-adevăr, acesta este motivul pentru care acest întuneric a fost plasat în interiorul vostru, pentru ca el să poată fi transformat în lumină.

Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe

***

Carti de Cabala la Carturesti

 

Vezi Cartile de Cabala de la Carturesti.

Click AICI. (pentru toate cartile)

 

Pentru cartea din imagine, CLICK AICI. 🙂

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts