Fii o stanca- Gandul Zilei

0
198

Există momente în care întreaga lume neagă adevărul pe care îl cunoașteți.

Există momente când trebuie să fii leu.

Sunt vremuri in care trebuie să fii un vultur.

Dar acum trebuie să fii o stâncă.

Acum nu trebuie să vă înfruntați, să nu recunoașteți în nici un fel existența valurilor tari care se prăbușesc asupra voastră, conspirând ca să vă sfărâmați, să va surpati, să vă mătuiți și să vă lasati inclusi în vastul ocean.

Trebuie să fiți stânca tare, nemișcată, care se află in esența sufletului tău, vocea dincolo de toată această realitate efemeră, dincolo de orice timp și spațiu, care spune:

“Ei nu sunt nimic. Nu este altceva decât El. ”

Începe cu tine.

Și apoi se întâmplă în lumea voastră: carcasa fatadei începe să se spargă, realitatea esențială este dezvăluită, furtuna se disipează ca și cum nu ar fi fost și toate lucrurile încep să spună:

“Eu nu sunt un lucru. În adevăr, nu este altceva decât El. ”

Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe.

O carte pe zi

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts