Încântare și confort

0
57

Încântare și confort

Nu este o circumstanță, ci esența naturii sufletului meu, că mă simt încântat și mângâiat în spirit când sunt implicat în chestiuni divine ascunse, cu înălțimi și libertate. Aceasta este esența scopului meu. Toate scopurile altor abilități, legate de activitate și de intelect, nu sunt mai mult decât secundare față de ființa mea esențială.

Trebuie să găsesc fericirea mea adâncă în mine, nu în acordul altor oameni și nici într-o carieră, oricare ar fi ea. Cu cât mă recunosc mai mult și cu cât îmi permit mai mult să fiu original și să stau pe propriile mele picioare cu o conștiință interioară compusă din cunoaștere, conștiință, sentiment și cântec, cu atât mai mult mă va lumina lumina LUI și cu atât mai multă voință ca puterile mele să fie dezvoltate pentru a fi o binecuvântare pentru mine și pentru lume.

Rav Kook – Jurnale

About Dora

Sunt aici din convingerea că spiritul se hrănește cu învățătură, iar spiritualitatea nu e de vânzare. Iar tu, căutătorule, vei găsi aici un strop dintr-un ocean de înțelepciune. Vino și Vezi!

View All Posts