Provocare – Gandul Zilei

0
183

Există scântei de lumină ascunse în această lume.

Pe unele le puteți găsi și elibera: Când “cunoașteți Divinitatea în toate căile voastre”, găsindu-L în orice faceți, acele scântei se indreapta spre voi și lumina lor este eliberată.

Dar atunci, devin scântei de o asemenea intensitate încât trebuie să fie îngropate în maruntaiele tărâmului material și închise într-un întuneric gros.

Acestea sunt scânteile pe care nici o căutare obișnuită nu le-ar putea descoperi: intelectul tău nu are nici măcar puterea de a se apropia de ele.

Faptele tale nu ar putea săpa așa adânc.

Ochii tăi vor fi orbiți de stralucirea lor și de profunzimea întunericului care le înconjoară.

Singurele instrumente pe care trebuie să le eliberezi sunt cele care îți înlocuiesc mintea și simțurile.

Acestea sunt puterile ascunse care sunt dezvăluite atunci când interiorul tau este pus la încercare.

Acesta este motivul pentru care generația noastră este atât de provocată din nou și din nou: ca sa rascumparăm scânteile finale ale luminii.

Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe

O carte pe zi

Stiinta numerelor
CLICK pe imagine pentru detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts