Sa construiesti Templul de Jos – Gandul Zilei

0
282

Sa construiesti Templul de Jos

340) Când Israel a stat pe malul mării citând poeme, Creatorul le-a apărut cu ale Lui Merkavot (care/căruțe) și cu armatele Lui, așa că ei îl vor ști pe Regele lor care a lucrat pentru ei toate aceste minuni și fapte mărețe, astfel că fiecare va ști și va observa ceea ce restul profeților din lume nu au știut și nu au observat.

341) Dacă ei nu au știut și nu au obținut înțelepciune mai înaltă decât aceste citate, cum au spus ei toți aceleași cuvinte, nedeviind de la unul la altul? Ci, ceea ce a spus unul, celălalt a spus de asemenea și nu a înlocuit un cuvânt cu altul, ci toate au fost spuse la fel. Și spiritul sfințeniei în gura fiecăruia și a tuturor și toate cuvintele au fost spuse ca și cum ar fi ieșit din aceeași gură. Într-adevăr, ei toți căutau în înțelepciunea sublimă și cunoșteau lucruri sublime și spiritul sfințeniei a fost în gura fiecăruia și a tuturor.

342) Chiar și aceia care erau în pântecele mamei lor, citau toți ca unul și, ei toți au văzut ceea ce profetul Ezechiel nu a văzut. Mai mult, toți păreau ca și cum au văzut cu ochii lor.

Din Zohar, BeShalah (Cand Faraonul a trimis), Sa construiesti Templul de Jos

Evanghelia lui Pseudo Matei
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts