Sfaturi pentru Manie – Gandul Zilei

0
278

Sfaturi pentru manie

sfaturi pentru manie

Pregătiți această meditație și atunci când simțiți ca mânia o să vă depășească, treceți prin ea în mintea voastră:

Știți că tot ceea ce se întâmplă vine dintr-o singură Sursă, că nu există nimic din afara acelei Unice Surse care să fie blamata pentru orice eveniment din univers.

Și deși aceastei persoane care te-a insultat sau te-a rănit sau ti-a deteriorat proprietatea, i se acordă liberă alegere și este considerată vinovată de decizia sa de a face un rau – aceasta este problema ei.

Că trebuia să vi se întâmple asta… este doar între voi și Cel de Sus.

Din intelepciunea lui Lubavitcher Rebbe

***

O carte pe zi:

Cartea tibetana a vietii si a mortii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts