Si Iuda s-a apropiat – Gandul Zilei

0
262

Si Iuda s-a apropiat

Creatorul a creat lumea și l-a făcut pe om conducătorul ei, să fie rege peste tot.

Și din acest om, sunt mai multe tipuri în lume – unii sunt drepți, alții sunt răi, alții sunt proști și alții sunt înțelepți. Toate cele patru feluri există în lume, bogați și săraci, așa că ei vor fi purificați și vor face bine unul altuia. Cei drepți vor face bine celor răi și îi vor reforma, înțelepții vor face bine proștilor și îi vor învăța înțelepciunea și, bogații vor face bine săracilor și le vor îndeplini nevoile.

Este așa, fiindcă prin asta, omul este răsplătit cu viață veșnică și se va conecta la Pomul Vieții, după cum e scris „El a risipit și a dat celor nevoiași”. Și dreptatea care a fost făcută stă pentru totdeauna, fiindcă Nukva, numită „pentru totdeauna”, este construită din asta, după cum e scris „Și dreptatea Lui ține în veci”.

Fericiți sunt cei drepți, a căror apropiere unii de alții aduce pace în lume fiindcă ei știu cum să se conecteze în unitate și, să facă apropierea, pentru a crește pacea în lume. Atâta timp cât Iosif și Iuda nu au fost apropiați unul de altul, nu a fost pace. Când Iosif și Iuda s-au tras aproape împreună, pacea a crescut în lume și bucuria a fost adăugată sus și jos în timp ce Iosif și Iuda au fost aduși mai aproape. Și toate triburile au fost împreună cu Iosif și apropierea a crescut pacea în lume, după cum e scris „Și Iuda s-a apropiat”.

Cartea Zohar, Va Igaș (Și Iuda s-a apropiat)

meditatia si cabala
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts