Shamati – Am auzit Rabash – O Carte pe Zi

0
165

Shamati – Am auzit
Rabash

Shamati
CLICK pe carte!

 

Categorii: Minte, corp, spirit
Limba: Romana
Data publicării: 2016
Editura: Ari
Tip copertă: Paperback
Nr Pag: 430
Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

 

Descriere

“Aflandu-se intr-o stare de sanatate precara, in ajunul Anului Nou Evreiesc, in Septembrie 1991, Rabash m-a chemat langa patul lui si mi-a inmanat un jurnal pe a carui coperta scria un singur cuvant: Shamati ( Am auzit ). Dintre toate textele si notitele folosite de profesorul meu, Rabash, a existat un jurnal special pe care il avea tot timpul. Acest jurnal contine transcrierile conversatiilor sale cu tatal lui, Baal HaSulam.” – M. Laitman

Shamati
CLICK pe carte!

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts