Ultimul Cabalist din Lisabona – O Carte pe Zi

0
169

Ultimul cabalist din Lisabona
Richard Zimler

Ultimul cabalist din Lisabona
CLICK pe carte

 

Data apariției: 2007

Autor: Richard Zimler

Traducător: Horia Florian Popescu

Editura: Humanitas Fiction

Titlu original: The Last Kabbalist of Lisbon

Pagini: 428

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

DESCRIERE

Bestseller international tradus in peste 20 de tari.

Lisabona anului 1506 este zguduita de violente.

Evreii sunt haituiti si ucisi, fiind responsabili de seceta crunta si de epidemia de ciuma ce face ravagii in Portugalia.

Trupul neinsufletit al lui Abraham Zarco este gasit alaturi de cadavrul unei tinere necunoscute, in pivnita familiei, locul unde sunt ascunse manuscrise pretioase, iar cea mai importanta carte, cea in care personajele biblice au chipurile prietenilor si rudelor lui Abraham, a disparut.

Contine oare acest manuscris sfant cheia misterului?

Sa fie chipul ucigasului zugravit in paginile impodobite cu miniaturi?

Berechia, nepotul invatatului Abraham, isi va pune viata in primejdie incercand sa dezlege enigma.

Ultimul Cabalist
CLICK pe carte!

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts