Ciuma nu va intra în cortul tău

0
74

Ciuma nu va intra în cortul tău

Puteți rectifica în profunzime sexualitatea voastră pierdută prin sfințirea voinței voastre și iluminarea clară a acesteia, până când lumina sfințeniei va trece prin chiar și cea mai puternică forță fizică. Această unitate este înrădăcinată în sfințenia care este incredibil de puternică, deoarece conține expresia vieții: unitatea sexuală. Lumina sfințeniei va curge în ea într-o asemenea măsură încât aspectul său sfânt va conduce viața voastră și va dirija acțiunea și exprimarea ei. Atunci aspectul secular al sexualității și, cu siguranță, aspectul său necurat, vor fi anulate în totalitate înainte de aspectul său sfânt. Atunci, ciuma nu va intra în cortul tău; Să fii neprihănit și păzit de poticnire!

Rav Kook- Orot Hakodeș III, p. 298

About Dora

‚Norocul’ m-a făcut să ajung pe acest site în 2010, căutând înțelegerea noțiunii spirituale de ‚Rădăcină și Ramură’. Aici am găsit răspunsuri și asta m-a făcut să revin și în timp să mă alătur zecilor de alți căutători, care s-au regăsit în studiu organizat.

„La aceasta s-au referit Înțelepții care au scris: Nu există fir de iarbă care să nu fi avut norocul și ‘politistul’ lui de Sus, care să-l bată (atenționeze) și să-i dicteze: ‘Crește!’ Și anume, Rădăcina sau Norocul îl obligă să crească și să devină prin cantitate și calitate ceea ce era predeterminat. Aceasta este legea Rădăcinii și a Ramurii, care acționează în fiecare Lume, respectiv Lumii superioare ei, acolo, fiindu-i Rădăcina celui de jos, și Originea.”

Baal HaSulam, „Esența Înțelepciunii Cabala”

Vino și Vezi!

View All Posts