Locul unde se găsesc toate problemele separării de El – Gandul Zilei

0
153

Realitatea omului este clădită cu înțelepciune profundă și eternă. Creatorul a creat o măreață creatură, mai mare decât cel superior și chiar mai mare decât atât; și toate sunt necesare în rolul lor, deoarece nimic nu este de prisos; și toate se bazează pe piatra de temelie fundamentală, care este în concordanță cu dorința Creatorului pentru munca omului, căruia toate îi sunt date pentru a corecta deficiențele creației, și să se înalțe, pas cu pas, până când se alipește Sfințeniei Sale.

Aici este locul unde se găsesc toate problemele separării de El pentru toate generațiile, precum si toate aspectele apropierii de El în toate generațiile.

Într-adevăr, acestea sunt toate aspecte mari și profunde, și toate sunt obligate să se reîncarneze în circumstanțe mărețe, pentru a atinge integritatea totală.

Ramchal, Daat Tevunot (Cunoașterea Inteligenței)

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts