Aranjați-vă propria viața

0
211

Aranjați-vă propria viațaAranjați-vă propria viața

 

Dacă ți s-ar fi spus totul – exact ceea ce trebuia să faci, când, cum, cu cine și pentru cât timp – ce cameră ai fi lăsat pentru tine să-ți trăiești propria viață?

Acesta este motivul pentru care detaliile misiunii tale în această lume sunt ascunse de tine:

Din marea bunăvoință a Creatorului, astfel încât această creatură mică să poată decide singură și sa fie partenera Lui în propria sa viață.

 

Lubavitcher Rebbe

About Mirela

Mirela – autor de cărți, content writer, blogger, project-manager, inginer, mama, sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

“Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată.”

Visit My Website
View All Posts